MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po upieczeniu wyjmij mięso z blaszki. Następnie wyjmij...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy przepis na domowy sos pieczeniowy. Poznaj prosty trik na szybki i wyśmienity sos do mięsa. Już nigdy nie kupisz sosu z torebki

Domowy sos pieczeniowy. Krok 4

Po upieczeniu wyjmij mięso z blaszki. Następnie wyjmij wszystkie warzywa, a do osobnego naczynia zlej cały płyn. Za pomocą łyżki możesz delikatnie zdjąć tłuszcz z wierzchu, by nieco odchudzić sos.

Zobacz również

Rafał Sobolewski kosi nagrody jedna za drugą. Jaka jest jego recepta na sukces?

Rafał Sobolewski kosi nagrody jedna za drugą. Jaka jest jego recepta na sukces?

Ostoja Kołaczyce przegrała z Wiki Sanok [ZDJĘCIA]

NOWE
Ostoja Kołaczyce przegrała z Wiki Sanok [ZDJĘCIA]

Polecamy

Tygodniowy przegląd prasy w Bierutowie, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Bierutowie, (26.05-1.06.2024)

Serial animowany Minecraft zapowiedziany! Szykuje go Netflix

Serial animowany Minecraft zapowiedziany! Szykuje go Netflix

Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

ROZMOWA
Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii