MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli melisę suszymy jeszcze latem, najlepszą opcją będzie...
fot. pixabay.com

Te zioła warto ususzyć jesienią i cieszyć się nimi przez całą zimę. Wykorzystasz je nie tylko w kuchni

Melisa

Jeśli melisę suszymy jeszcze latem, najlepszą opcją będzie ta na świeżym powietrzu. Zimą również można to zioło spokojnie suszyć, w tym wypadku wystarczy nam ułożenie łodyżek na tacce, a tackę wystarczy położyć na grzejniku. Można też do tego wykorzystać suszarkę elektryczną, odpowiednia temperatura do suszenia melisy to 30-35 st. C.

Zobacz również

Gotowi na kolejny długi weekend? Koleje Śląskie przygotowały specjalną ofertę! Jaką?

NOWE
Gotowi na kolejny długi weekend? Koleje Śląskie przygotowały specjalną ofertę! Jaką?

Duże osiągnięcie Łódzkiego Klubu Karate Shotokan w międzynarodowym turnieju

Duże osiągnięcie Łódzkiego Klubu Karate Shotokan w międzynarodowym turnieju

Polecamy

10 najtańszych miejsc na wakacje. Nie zgadniesz, który kraj wygrał!

10 najtańszych miejsc na wakacje. Nie zgadniesz, który kraj wygrał!

Trzecia tablica rejestracyjna. To trzeba wiedzieć, by uniknąć problemów

Trzecia tablica rejestracyjna. To trzeba wiedzieć, by uniknąć problemów

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód